Meny

Nyhetsbrev oktober 2014

Publicerad 2014-10-23 08:10

Vi visar nyheter i senaste versionen 

Snart är det dags för nästa webbinarium i serien "Maximera ditt användande av TendSign". Vi demonstrerar utvalda nyheter från den senaste uppgraderingen till ny version.

När: 20 och 28 november, kl. 10:00 – 10:45
Talare: Franz Larsson, utbildningskonsult
Pris: Kostnadsfritt

>> Läs mer och anmäl dig här


Ny strateg för inköp och upphandling

Från och med oktober arbetar Helena Brynolfsson med olika tjänster inom strategiskt inköp för Visma Commerce. Helena har över 25 års erfarenhet av inköp från åtta bolag i vitt skilda branscher, främst inom privat industri men även offentlig sektor.

– Jag ser fram emot att med min långa praktiska inköpserfarenhet komplettera företaget med en inköpsexpertis som idag saknas och som i slutänden kommer kunderna till gagn, säger hon.

>> Läs hela intervjun


Mallar underlättar vardagen

Region Skåne har inrättat en särskild mallgrupp för att utveckla och förbättra bland annat sina standardiserade upphandlingsmallar.

Innehållet uppdateras och diskuteras fortlöpande och gör att mallarna som används i TendSign alltid är fräscha och uppdaterade. Dessutom har de blivit en viktig del av upphandlingsverksamhetens kvalitetssäkring.

>> Läs mer på uh24.idg.se


 Tips från supporten

Är du osäker på om alla anbudslämnare får meddelande om beslut?

Vi får ibland frågan om hur man i steget Avtala > Meddela beslut gör för att alla anbudslämnare på listan ska få mailet om beslut. 

Därför vill vi förtydliga att alla på listan med anbudslämnare får meddelande om beslut och att bocken i kolumnen ”vald” endast markerar vilken/vilka avtalsleverantör/-er som valts i steget Utvärdera.

Senast ändrad 2016-09-21 10:12

Alla nyheter

Till samlingssidan