Meny

Nyhetsbrev september 2014

Publicerad 2014-09-24 08:10

Kommande release av TendSign 

I nästkommande release av TendSign, som är planerad att genomföras i början av oktober, ingår bland annat;

• Förbättringar i LOV-processen
• Ny Excel-export för egna fält på upphandlingar
• Fler sätt att skapa massbrev till specifika anbuds-/ansökanslämnare

>> Läs mer


Välkommen på nytt webbinarium

Snart är det dags för nästa webbinarium i serien "Maximera ditt användande av TendSign". Ta del av praktiska tips om bland annat hur det funkar med eller utan numrering i strukturerade dokument och hur man delar dokument/objekt till annan TendSign-användare.

När: 2 och 7 oktober, kl. 10:00 – 10:30
Talare: Franz Larsson, utbildningskonsult
Pris: Kostnadsfritt

>> Läs mer och anmäl dig här


Nätverkande i Norrköping

Nyligen samlades myndigheterna i nätverket VISAM (Verken i samverkan) tillsammans med representanter från Visma Commerce, för att diskutera frågeställningar kring upphandling i stort och smått. I VISAM ingår Transportstyrelsen, Migrationsverket, Luftfartsverket, Sjöfartsverket, SMHI och Kriminalvården. 

Dagen bjöd på såväl rundabordssamtal som utbildning och allmän information.

>> Läs mer


Framtidens upphandlingsfunktion

Det finns ett växande intresse för frågor som rör strategiskt inköp. Kraven på insyn, på hur vi hanterar våra gemensamma medel, ökar. Fick vi det vi köpte?

Hur kommer inköpsbeteendet att se ut framåt i tid och hur ändras förutsättningarna för den offentliga inköparen? Daniel de Sousa, vd Visma Commerce och Johan Svedberg, chefsjurist, gav under Almedalsveckan 2014 sin bild av utvecklingen.

>> Visma Commerce om upphandling i framtiden (video)


Extrainsatt utbildningstillfälle

Intresset har varit stort för utbildningen Visma TendSign Fördjupning. Vi har därför valt att sätta in ett extra tillfällen i Stockholm den 11/12.

Utbildningen vänder sig till dig som gått grundutbildningen eller arbetat i systemet ett tag, och vill lära dig mer om strukturerade dokument, utvärderingsmodeller och upphandling i delar. 

>> Läs mer


Tips från supporten

Att revidera ett strukturerat förfrågningsunderlag under pågående annonsering är inte helt riskfritt. Vi ger exempel på tillfällen när vi inte kan göra ändringar, och förklarar varför.

Vi tipsar också om att underlätta för dina leverantörer genom att publicera supportens kontaktuppgifter i förfrågningsunderlagen.

>> Läs mer

Senast ändrad 2016-09-21 10:12

Alla nyheter

Till samlingssidan