Meny

VD-byte när Peter Gerhardsson tar över efter Daniel de Sousa

Publicerad 2015-09-29 10:23

Daniel de Sousa slutar som VD för Visma Commerce för att gå vidare mot nya utmaningar som VD för Visma SPCS. Peter Gerhardsson tillträder VD-tjänsten den 1 oktober.

- Det är med glädje jag ser tillbaka på de 15 år jag verkat inom inköp- och upphandlingsområdet, har haft den stora förmånen att få vara med och påverka marknadsutvecklingen i en tid då området förändrats i grunden genom digitalisering och införande av e-tjänster. Jag är stolt över det värde som Visma hittills skapat för den offentliga marknaden, särskilt glad för de omfattande investeringar vi gjort på senare tid för att fortsätta utveckla marknaden i rätt riktning, säger Daniel de Sousa och fortsätter: 

- Är helt övertygad om att Visma kommer att leda utvecklingen av smarta tjänster för inköp och upphandling även under en ny ledning, fortsätter han. 

Daniel avslutar:

- Utan kunder som utmanat oss under åren hade utvecklingen inte varit densamma. Vill passa på och tacka alla berörda för ett gott samarbete under många år!

Peter Gerhardsson kommer närmast från Avanade där han var  Sverigechef på Avanade i sex år och har lång erfarenhet av framgångsrik försäljning och starkt ledarskap vilket gör honom väl lämpad att fortsätta resan med tillväxt på Visma Commerce.

Vi presenterar Peter närmare i vårt nästa nyhetsbrev så håll utkik.

Senast ändrad 2016-09-21 10:12