Meny

Peter Gerhardsson ny VD för Visma Commerce

Publicerad 2015-10-01 10:23

Den första oktober tillträdde Peter Gerhardsson som ny VD för Visma Commerce. Peter har lång erfarenhet från IT-branschen och kommer närmast från IT-konsultbolaget Avenade, där han varit Sverigechef de senaste sex åren. 

Peter Gerhardsson vd Visma Commerce

Foto: Christos Mylonas

 

– Visma Commerce har i dag en stark position som leverantör av molnbaserade tjänster inom inköp, upphandling och anbud. Jag är stolt och glad över att ha fått förtroendet att leda ett bolag där de tekniska möjligheterna är enorma och förväntan från kunderna höga, säger tillträdande VD Peter Gerhardsson.

Peter Gerhardsson kommer närmast från Avanade där han var Sverigechef i sex år. Tidigare har han även arbetat med försäljning på IT-bolagen Connecta och XLENT. Peter har lång erfarenhet av framgångsrik försäljning och starkt ledarskap. 

Visma Commerce avgående VD, Daniel de Sousa, går nu vidare inom koncernen och blir VD för Visma Spcs. 

– Det har verkligen varit ett privilegium att driva utvecklingen av upphandling och inköp under så många år, nu är dock tiden kommen för att lämna över stafettpinnen till någon annan. Jag är övertygad om att Visma Commerce kommer att utvecklas i rätt riktning under Peters ledning, säger avgående VD Daniel de Sousa.

Senast ändrad 2015-10-01 17:12