Meny

Bättre affärer i Ulricehamn

Publicerad 2014-05-19 11:25

Ulricehamns upphandlingsteam med Björn Isaksson i spetsen har sedan en tid tillbaka använt sig av TendSigns direktupphandlingsmodul och har nu även fått feedback från organisationen.
 
– Enkelheten med den nya direktupphandlingsmodulen gör att man nu byter ut telefon och mail samtidigt som man erbjuds möjligheten att annonsera i samma stora annonsdatabas som övriga upphandlingar annonseras i, säger Björn Isaksson, inköpscontroller på Ulricehamns kommun.
 
Precis som på alla upphandlingsavdelningar, vill upphandlingsteamet i Ulricehamn göra de bästa möjliga affärerna för sina medborgares skattepengar.
 
– I en nyligen avslutad direktupphandling som hade annonserats visade sig priset bli cirka 100 000 kr lägre än vad vår handläggare räknat med i sin budget, berättar Björn.
 
– Till detta får vi en betydligt bättre överblick på vem som köper vad i vår kommun, och lever upp till de dokumentationskrav som ställs. Vi kan absolut rekommendera andra att titta närmare på direktupphandlingsmodulen, fortsätter han.
 
Med tanke på att det kommer genomföras fler och fler direktupphandlingar från personer ute i organisationen kommer det också innebära att nya typer av frågor och behov aktualiseras. Man ser direktupphandling som ett bra verktyg för att öka förståelsen och skapa bättre kommunikation med våra beställare.
 
– Vår tro är att det här kommer leda till bättre affärer för oss i Ulricehamns kommun, avslutar Björn Isaksson.

Senast ändrad 2014-05-19 14:37