Meny

Tips om avtalsprenumeration

Publicerad 2014-03-21 11:23

Du missar väl inte möjligheten att aktivera prenumerationsfunktionen i avtalskatalogen? Funktionen innebär att era användare kan anmäla sig för att prenumerera på information om avtal och/eller avtalsområden.

I ett avtal med aktiverad prenumerationsfunktion finnslänken ”Prenumerera”.

 

 

Länken går till en enkel registrering av namn och e-postadress.

 

Registrerade användare läggs i gruppen ”Prenumeranter”, som du sedan kan rikta information till. Ingen information skapas med automatik, du har själv möjlighet att välja vad som skall finnas med. Du skapar ett massbrev och skickar det sedan till gruppen ”Prenumeranter”.

 

Ett tips är att du själv skapar dessa grupper genom att i TendSign enkelt lägga till de individer som du vill ha med i en specifik grupp. Om du exempelvis ansvarar för livsmedelsavtalen kan du skapa en grupp med köksansvariga eller andra intressenter. Man kan sedan i efterhand gå in i avtalet och se vilken information som skickats till gruppen.

Den som prenumererar på ett avtalsområdefår också information som skickas från något av de underliggande avtalen. Man kan avsluta sin prenumeration direkt i mailet om man önskar.

Vänd er till supporten för att aktivera funktionen för er organisation. Har ni mer än en avtalskatalog så gäller aktiveringen för alla kataloger.

Senast ändrad 2014-03-21 11:23