Låsa upp användarkonto för supportpersonal

För att vi på TendSign-support ska kunna hantera ärenden så snabbt och effektivt som möjligt är det bra om användarkontot är upplåst för supportpersonal innan ett ärende felanmäls via telefon eller e-post. För att låsa upp ditt konto gör du följande:

Utgå från Min startsida och klicka på Profil i toppmenyn.
Man står nu på Min profil och snett ner till höger, under rubriken Support markeras radiorutan för Ja.
Avsluta med att klicka på Spara supportval.

Som standard är kontot upplåst i 24 timmar, för vidare supporthjälp därefter, måste konto låsas upp på nytt. Du kan själv ställa in hur länge kontot ska vara upplåst.

Upphandlare/inköpare

Är du på den köpande sidan och behöver support för TendSign? Klicka här!

Öppettider support

Helgfria vardagar kl. 7-17, med undantag för skärtorsdag och valborgsmässoafton då vi stänger kl.15.

ÖPPETTIDER I SOMMAR.

Supportens sommaröppettider under veckorna 28-32 är mellan klockan 07.00 - 16.00.

INFÖR MIDSOMMAR. Tänk på att skicka in din annons i god tid innan midsommar då det är många som annonserar just då. Tänk även på att det är viktigt att du finns tillgänglig när du skickar din annons för publicering om vi eventuellt har några följdfrågor.

Vi önskar er glad midsommar och trevlig semester!

------------

Sista tid för att skicka in nya annonser för garanterad* publicering samma dag är kl.15 under helgfria vardagar, med undantag för skärtorsdag och valborgsmässoafton då sista tid är kl.12.00. Andra tider kan förekomma vid enstaka tillfällen och meddelas då nedan.

*vid eventuella fel, som bristfälligt underlag vid CPV-kodning eller liknande, kan inte publicering samma dag garanteras. Annonsen kvalitetsgranskas innan publicering. Säkerställ att du finns tillgänglig för eventuella frågor tills dess att du fått besked om att annonsen är publicerad.