Meny

Konsulttjänster i upphandling med Visma TendSign

Visma TendSign konsulter hjälper dig med dina upphandlingar, skapar mallar eller kvalitetssäkrar från dag ett i ditt upphandlingsprojekt. Våra konsulter har flera års erfarenhet av upphandling och står mer än gärna till din tjänst.

Mallhantering

Spara tid med mallar för er organisation. Våra konsulter är experter på både Tendsign och upphandling. De kan ge er den utformningen som förenklar återkommande arbetsuppgifter. Denna tjänst innebär att vi hjälper till att skapa och lägga in bra elektroniska mallar i systemet. Vi ger er förslag och kommer med råd och tips på hur mallarna kan utformas.

Projektstöd i upphandling

Behöver du hjälp i hela eller delar av upphandlingsprocessen är vi den perfekta partnen för en lyckad affär. Vi kan ge tips på hur ni kan använda systemets möjligheter på bästa sätt för just det aktuella projektet ex. hur man bygger upp sin förfrågan, väljer utvärderingsmodell, arbetar med delar, viktning mm. En bra tjänst för att alltid komma ”rätt från start” i en upphandling.

Kvalitetssäkring 

Bli säker på att du inte missat något! Vi granskar dina upphandlingar innan de publiceras. Vi går igenom tidsplan, bilagor, frågor, viktning, kriterier och språk med mera. Efter kvalitetssäkringen lämnas en kort rapport med förslag på justeringar i upphandlingen. En tänkt omfattning är en eller några timmars konsultstöd beroende på upphandlingens omfattning.

Vi som hjälper dig är:

Donia Sander Kilian
Donia har över 20 års erfarenhet av att utveckla kurser, genomföra konsultativa förändringsuppdrag och leda upphandlingskurser. Senaste 10 åren har Donia arbetat med implementering av upphandlingssystem i Sverige, Norge och England. Hos oss kommer Donia fokusera på att utveckla vårt kursutbud så om ni saknar någon kurs, önskar en skräddarsydd utbildning eller en workshop med upphandlingen/TendSign i fokus är ni välkomna att kontakta Donia direkt på 010- 14 13 221.

Jan Laberius
Jan kommer tidigare från Botkyrka kommun och har 12 års erfarenhet av upphandling och bid management. Tidigare har Jan arbetat som IT-projektledare i 15 år.

Magnus Rehnström
Magnus är Visma TendSigns applikationsspecialist, med en gedigen bakgrund som upphandlare inom stat, kommun och landsting. Sedan 2007 har han haft konsultuppdrag för Visma Commerces kunder för att diskutera fram lösningar i TendSign. Han arbetar också internt då vi tittar på framtida utveckling om vad som bör kunna hanteras i verktyget.

Cecilia Edström
Cecilia har under många år arbetat på Vismas TendSign Support både med kvalificerad hjälp till anbudsgivare såväl som upphandlande myndigheter. Under 2016 arbetade Cecilia med komplexa tekniska systemfrågor. Hennes kunskap av TendSign och upphandlingsprocessen är gedigen och omfattande. Cecilia håller både öppna kurser och ger företags/myndghetsförlagd kvalificerad konsulthjälp.

 

Vid frågor och mer information kontakta våra konsulter i högerspalten, eller på:
tendsignutbildning@visma.com

TendSign utbildningar

Kunskap för effektivare arbete i TendSign, för både nya och erfarna användare.

Webbinarier

Kostnadsfria webbinarier där våra utbildningskonsulter berättar om hur du kan maximera ditt användande av TendSign.

Till webbinarier!

Konsulter TendSign

Jan Laberius
jan.laberius@visma.com
010 14 13 264

Magnus Rehnström
Applikationsspecialist/konsult 
magnus.rehnstrom@visma.com
010 14 13 149

Donia Sander Kilian
TendSign Academy/konsult
donia.kilian@visma.com
010 14 13 221