Meny

Konsulttjänster för Visma TendSign Pro

Hinner Du med dina upphandlingar? Här ges möjligheten att korta ner dina ledtider i de olika processtegen och på så sätt öka antal genomförda upphandlingar totalt.

När du i nästa upphandling själv ska gå igenom processen och göra din upphandling, har du ett bra exempel att utgå från och kan utnyttja den kunskap du förvärvat tidigare.

Ta hjälp av en Tendsignkonsult för att på ett smart och effektivt sätt genomföra en upphandling fullt ut i Tendsign med för din upphandling lämplig modell och maximalt utnyttjande av funktioner inom digitalt upphandlingsdokument Docs. 

I Grundpaketet ingår:

Uppstartmöte på plats där vi går igenom Din upphandling och konsulten ger olika förslag på upplägg och återkommer med en struktur  i Tendsign Docs - 4 tim

Kontinuerliga uppföljningar över nätet i alla processteg men framför allt stegen, underlag, utvärdering och meddela beslut.

Uppföljningarna är 6 stycken på c:a 45-60 (Alternativt kan 1-2 fysiska möten erbjudas på något av våra kontor eller på plats hos er beroende på geografisk placering)

Paketpris exkl. Moms och reskostnader

10 000 SEK  

 

Skulle du önska att vi lägger in hela upphandlingen åt dig kan även detta erbjudas till fastpris.

Kontakta oss för direktkontakt på

konsult.commerce@visma.com