Meny

Effektiv analys i ett enkelt gränssnitt 

Opic Analys erbjuder Sveriges största databas av upphandlingar i ett användarvänligt gränssnitt. Som upphandlare får du en tydlig dashboard som möjliggör effektiv analys av ditt urvalsområde. Du får grafiska vyer över upphandling, leverantörs- och avtalsstatistik som ger dig ett helhetsperspektiv av marknaden som annars är svåröverskådlig. 

Förstå marknaden 

Opic Analys gör det möjligt att identifiera vilka upphandlingar som genomförts inom ett område. Du får nyckeltal som genomsnittligt antal anbudsgivare, genomsnittlig avtalslängd och andel överprövade upphandlingar och kan klicka dig vidare till de aktuella upphandlingarna.

Lägg grunden för en lyckad upphandling

Skapa bättre upphandlingsunderlag genom att förstå konkurrenssituationen på marknaden, tidigare kravställningar, offererade priser och utvärdering av anbud. Identifiera vilka andra upphandlande organisationer som har utgående avtal – kanske kan ni jobba tillsammans inför nästa upphandling?

Enkel navigering från TendSign

Från Tendsign navigerar du enkelt till Opic Analys med en knapptryckning. Lösningarna är redan integrerade med pre-connected cloud och du är igång direkt. 

Vill du testa Opic Analys för upphandlare?  

Kontakta oss på tendsign@visma.com eller 010-14 13 318 så hjälper vi dig igång med din provperiod av Opic Analys för upphandlare. 

 

Alla moduler

Till samlingssidan